wink Se billeder fra piratkoncert, julemorgensamling + juleudstilling i Skelgårdskirken smiley

DECEMBER 2017:)

Annette Rindsig den 12-12-2017

BEMÆRK SNEREGLER

Sneregler på Skelgårdsskolen.
             Indskoling:
    Der må leges og kastes med sne i den lille gård fra trådhegnet til sløjdsalen.
             Mellemtrinnet og de store elever:Det er tilladt at lege med sne inden for de aftalte områder på boldbanen.

Det gælder for alle, at snekampe
           -> kun er for dem, der vil være med
              - > de skal foregå inden for rimelige grænser, hvor et nej skal respekteres

Det betyder, at det er forbudt at vælte andre om i sneen, sparke sne på dem eller rulle dem i sneen.
              Hvis man giver vaskere, så er det kun til jævnaldrende, der er med i legen.
              Det er vigtigt, at man tænker sig om og holder øje med, at man ikke bliver for voldsom, eller kommer til at proppe sne i    munden på andre - eller lignende voldsomme handlinger.

Boldbanen:
                 Der er en deling tværs over banen.
              - >
    3. – 6. klasse må være i den halvdel, der ligger længst væk fra parkeringspladsen.
              - >   7. klasserne må være på basketbanens område.
              - >   8. – 9. klasse må være bag basketbanen langs med parkeringspladsen.

Gårdvagternes anvisninger og henstillinger skal altid følges. Overtrædelse af reglerne kan medføre hjemsendelse.

HUSK: det skal være rart for alle at være på skolen og at være med i legen

Erasmus+ afslutning Gdansk 2017

Børne- og Kulturforvaltning