wink Se billeder fra 9 kl. terminsprøver nedenforsmiley

Terminsprøver 2017

Henrik Bunde den 16-11-2017
    Kære Forældre

På mandag når børnene møder ind på Skelgårdsskolen har vi fokus på
    BØRNERETTIGHEDSDAGEN 2017.

Næsten 300 skoler markerer børnerettighedsdagen sammen med Red Barnet på mandag den 20. november - årets tema er børn på flugt. På den festlige og lærerige dag får eleverne mulighed for at lære deres rettigheder bedre at kende.
    Skelgårdsskolens trivselsudvalg har planlagt dagen med materialer fra Red barnet og Amnesty international, og alle klasser har fokus på emnet igennem deres undervisning.

Elevrådet og elever fra trivselsudvalget vil være med til at sætte gang i dagen kl. 8.05 i festsalen.
    Vi glæder os til at tage imod demsmiley

Hilsen Trivselsudvalget

Annette Rindsig den 14-11-2017

Det skal hermed meddeles, at alle skoler i Tårnby Kommune holder lukket på valgdagen tirsdag den 21. november 2017.

For dem, der er tilmeldt SFO eller klub, er der åbent i SFOerne fra kl. 6.30 til kl. 17.00 og i klubberne fra kl. 10.00  til kl. 17.00 på valgdagen.

Henrik Bunde den 06-11-2017
    Skelgårdsskolen søger stadig Områdeleder (indskolingen).
    Hjælp os med at dele opslaget.
    Vi er et godt ledelsesteam, der søger kollega til vores dejlige skolesmiley

Erasmus+ afslutning Gdansk 2017

Børne- og Kulturforvaltning