Opslagstavlen

Kære medarbejdere og forældre
    Vi har i forvaltningen og ude på skolerne modtaget flere henvendelser fra forældre, som er i tvivl om , hvorvidt den nationale trivselsmåling fortsat skal gennemføres uændret.

Den nationale trivselsmåling for folkeskoleelever, som skulle have været igangsat den 15. januar 2018, er midlertidigt udsat, indtil undervisningsministeren har drøftet sagen med folkeskoleforligskredsen.

Vi følger sagen tæt og afventer yderligere information fra Undervisningsministeriet.

Der kan læses mere her.

med venlig hilsen

Børne- og Kulturforvaltningen,Tårnby Kommune

Lone Stig Stokholm
    Konsulent
    TÅRNBY KOMMUNE
    _____________________________________________________________________________________________
    BØRNE-  OG KULTURFORVALTNINGEN, SEKRETARIATET
    AMAGER LANDEVEJ 76
    2770 KASTRUP

Annette Rindsig den 10-01-2018

Konkurrence for 0.-3. klasse

Matematikkens Dag 2017

Konkurrencebeskrivelse:
    I skal tegne jeres egen animation.

Tillykke til 0.D som blev nr 1 kommunalt for 0- 3 kl.

Annette Lilly Geipel-Bertelsen den 11-01-2018
    Kære forældre

Referat fra kontaktforældremødet (27.11.17) er nu online under referater fra skolebestyrelsesformanden.
    Oplæg fra aftenens program om trivsel og lektiehjælp er også vedhæftet.
    Se link
    Henrik Bunde den 10-01-2018
  • ikon

Kære forældre, lærere, elever, klassekammerater, naboer, bedsteforældre og alle andre.

HUSK, at vi holder Danmarks indsamling på skelgårdsskolen onsdag d. 31.1.2018 kl. 9-11

Alle er velkomne til at kigge forbi og opleve elevernes kreativitet.

Vi glæder os til at se jer smiley

Hilsen Elevrådet

I kan læse mere om Danmarks indsamling her: https://www.danmarksindsamling.dk/
    Bente Wain den 05-01-2018
    Kære alle

Danmarksmestre i Matematik 2017 er afgjort. Godt 400 skoler fra hele landet var klar til at dyste i konkurrencerne på matematikkens dag 2017.

I kategorien ”bedste bevægelsesfilm af et tændstikmenneske” fik  6.A på skelgårdsskolen en flot 3 plads på landsbasis. Stort TILLYKKE til 6.A og lærer Birgitte Bank Olesen.
    Henrik Bunde den 18-12-2017